Tarieven

Aanmeldgesprek

Een telefonisch aanmeldgesprek met een van onze psychologen is vrijblijvend en kostenloos.

Zelf betalen

Een aantal klachten en behandelingen wordt niet meer door de zorgverzekeraar vergoed. Te denken valt aan EMDR bij andere problematiek dan posttraumatische stress stoornis, behandeling van relatieproblemen of arbeidsgerelateerde problemen, specifieke angsten, rouw of zelfbeeldproblematiek. Misschien wil je liever niets met de zorgverzekeraar te maken hebben? De behandeling betaal je dan zelf en een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

JePsycholoog heeft de volgende tarieven:

  • therapiezitting (45 minuten gesprekstijd): €85,-
  • therapiezitting (45 minuten gesprekstijd) na 18.00 uur en op zaterdagen €94,-
  • e-mail consult: €45,-

Vergoeding via de zorgverzekeraar

Vanaf 2014 worden behandelingen in de generalistische basis GGZ bij zorgverzekeraars gedeclareed op zogenaamde "prestatiebasis". Tijdens de intake schatten we in wat voor behandeling nodig is (kort, middel of intensief). Per soort behandeling is er een maximum aantal minuten dat aan de behandeling besteed mag worden.

Zie hieronder een overzich van de verschillende behandelingen en de bijbehorende tarieven die JePsycholoog bij een zorgverzekeraar kan declareren:

  • Een korte behandeling (2 tot 5 gesprekken) kosten: € 461,89
  • Een middellange behandeling (5 tot 8 gesprekken) kosten: € 787,-
  • Een lange behandeling (8 tot 13 gesprekken) kosten €1234,06
  • Een intakegesprek, adviesgesprek en doorverwijzing (max. 2 gesprekken) kost €188,53

Tarieven coaching

Sinds januari 2013 worden coachings gesprekken belast met BTW. De kosten voor individuele en partner-relatiecoaching bedragen €105,-per uur inclusief BTW.

De kosten worden soms (gedeeltelijk) door de werkgever vergoed. Daarnaast is coaching in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur of kijk voor meer informatie hierover op de site van de belastingdienst.

Strippenkaart coaching

Voor coachingsgesprekken kun je een strippenkaart kopen. We hebben strippenkaarten voor 5 of 10 gesprekken. De strippenkaarten zijn een jaar geldig.

Strippenkaart 2013-12-24 om 17.26.05 5 gesprekken voor €500,- / 10 gesprekken voor €1000,-.

 

Tarieven Training

Onze trainingen hebben verschillende tarieven, afhankelijk van het aantal bijeenkomsten. Informatie over de prijs van een bepaalde training kun je vinden op de informatiepagina van de training zelf.

Verhinderd?

Als je een afspraak wilt afzeggen, doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Te laat afgemelde afspraken worden in rekening gebracht.

 

 


 

 

                   
FOKKE SIMONSZSTRAAT 29 hs 
1017 TD AMSTERDAM

star


TEL. 020 4270797