TRAINING

Een beter zelfbeeld in vijf stappen!

Perceptie-kat-en-leeuw1

Sommige mensen zijn geneigd om constant kritisch naar zichzelf te kijken. Net als het commentaar bij een sportwedstrijd, loopt er streeds een kritische commentaarstem mee op de achtergrond, die overal iets op aan te merken heeft: 'Wat klonk je stem gek', 'Wat zei je nu weer? Je had beter dit kunnen zeggen', 'Ze kijkt naar je schoenen, ze zal ze wel niet mooi vinden', 'Je bent hier niet goed in', 'Zie je, hij gaapt, hij vindt het saai om met je te praten', 'Waarom dacht je ook alweer dat je dit goed kon?' Herkenbaar?

Ben jij ervan overtuigd geraakt dat je minder interessant, aantrekkelijk of leuk bent dan anderen? Ben je gevoelig voor kritiek, terwijl je complimenten haast niet hoort? Merk je vaak dat je onzeker bent? Begin je moeilijk aan nieuwe dingen? Dan kan het zijn dat je last hebt van een negatief zelfbeeld. Een negatief zelfbeeld kan veel invloed hebben op hoe je je voelt en het kan je persoonlijke ontwikkeling in de weg staan.

Gelukkig is hier iets aan te doen! Je kunt een negatief zelfbeeld veranderen in een meer realistisch, positiever zelfbeeld. Deze training helpt je om dat te bereiken, zodat je je zelfverzekerder gaat voelen. Zowel in de training als in je dagelijks leven ga je allerlei oefeningen doen. In vijf trainingssessies leer je anders naar jezelf te kijken. Zodat je na 5 weken precies weet hoe een realistisch, positiever zelfbeeld eruit ziet. En minstens zo belangrijk: hoe je dat kunt vasthouden!

Praktische informatie

  • Waar? In het souterrain van JePsycholoog (Reguliersgracht 96)
  • Investering € 350,-
  • We bieden de training ook regelmatig aan in een groep van maximaal 6 cursisten en twee psychologen. (Hier kan een wachtlijst voor zijn.)
  • Om je in te schrijven stuur een mailtje naar . Je kunt ook het aanmeldformulier gebruiken.

Wil je iets vragen over deze training, zoek je meer informatie, of heb je het idee dat je last hebt van een negatief zelfbeeld en twijfel je of een training wel iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen. Je kunt Je Psycholoog bereiken op nummer 0647186015 of via . 

                   
FOKKE SIMONSZSTRAAT 29 hs 
1017 TD AMSTERDAM

star


TEL. 020 4270797